sukru-genc-ibb-meclisi-toplantisi
0:59

Genç’ten İBB meclisinde “mülkiyet” hatırlatması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Sarıyer’in mülkiyet sorununu hatırlattı. Genç, “Sarıyer halkı adına talebimdir” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katıldı. İstanbul genelinin ve ilçelerin gündemine ilişkin birçok konunun ele alındığı toplantıda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyerliler adına söz aldı.

MÜLKİYET KONUSU YAKINDA İBB MECLİSİ GÜNDEMİNE GELECEK

Konun ivedilikle çözülmesi ve hızlı sonuç alınması için açıklamalarda bulunan Şükrü Genç, konuşmasında Sarıyer halkının başlıca sorunları arasında yer alan mülkiyet konusunun altını çizdi. Genç, komisyon çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

“MÜLKİYET SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNDE SARIYER ÖRNEK OLACAKTIR”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Sarıyer’deki mülkiyet konuları ve plan değişiklikleriyle ilgili çalışmalar komisyonlarımızda devam etmektedir. Ekrem başkanın başta seçimler sırasında vermiş olduğu imza yeterliliğini korumaktadır ve önümüzdeki günlerde komisyonlardan meclise geldiğinde bu konunun ivedilikle hızlandırılması ve hızlı sonuç alınması konusunda Sarıyer halkı adına bir talebim olur. Bu sadece Sarıyer halkı için değil bir örnekleme de olacaktır, diğer bölgelerde konuyla ilgili yıllardır çözüm bekleyen sorunların da özellikle mülkiyet sorununun çözümü konusunda çok önemli bir örnek olacaktır. Ben bunu hatırlatmak istedim, teşekkür ederim.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.