İBB’den 37 milyonluk yemek ihalesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki iştiraklerinde çalışan personelin yemek ihtiyacını karşılamak için ihale düzenledi. 85 milyon liralık yaklaşık maliyeti olan ihaleyi 37 milyon 743 bin lira bedelle GSM Medya ve EFE Yönetim isimli konsorsiyum aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakleri İSBAK A.Ş, İSYÖN A.Ş, UGETAM A.Ş, KÜLTÜR A.Ş, METRO A.Ş, AĞAÇ A.Ş, İSTAÇ A.Ş, KÜLTÜR A.Ş, METRO A.Ş, KİPTAŞ, İSTAÇ A.Ş ve ENERJİ A.Ş’ye bağlı çalışanlar için düzenlenen yemek ihalesi tamamlandı. Hizmet süresi 20 ay olarak belirlenen ve 2 Ağustos 2021 ile 31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan ihaleyi Merkezi Maltepe’de bulunan GSM MEDYA Sosyal Sağlık Hizmetler Organizasyon Limited Şirketi ile Kağıthane’de yer alan EFE YÖNETİM Yemek Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi aldı.

YAKLAŞIK MALİYETİ 85 MİLYON 489 BİN LİRA

Sözleşmeleri imzalanan ihalede yaklaşık maliyet tam 85 milyon 489 bin lira olarak belirlendi. 6 şirketin teklif verdiği “Malzemeli Yemek Pişirme, Servis Etme, Dağıtma, Servis Sonrası Hizmetleri İşi”ni 37 bin 743 lira bedelle GSM MEDYA ile EFE YÖNETİM konsorsiyum kazandı. Merkezi Maltepe’de bulunan Özer Yıldız’a ait GSM Medya ile Merkezi Kağıthanede bulunan Ümit Güngör’ün sahibi olduğu EFE YÖNETİM belediye çalışanlarına bu ay itibariyle yemek hizmeti vermeye başladı. İhale kapsamında 160 bin 820 adet/öğün sabah çorbası, 2 milyon 374 bin 550 adet/öğün öğle yemeği verilecek.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.