Mahalleler Birliği’nden Şükrü Genç’e plaket

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Mahalleler Birliği, mülkiyet sorunu ile ilgili verdikleri mücadelede her zaman yanlarında olan ve 40 yıl sonra tapularını alma hakkı kazanmalarında büyük katkısı bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür plaketi verdi. Kazım Karabekir Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğinde alkışlarla karşılanan Başkan Genç, “Sarıyer’i tanımak kağıttan okumakla olmaz. Sarıyer’i tanımak, evi için kaygı duyan vatandaşlar ile beraber yürümekle olur” dedi.

Sarıyer’de yıllardır süren tapu mücadelesi için çalışan Sarıyer Mahalleler Birliği, Kazım Karabekir Mahallesi Semt Evi’nde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Sarıyer’in 10 mahallesinde yaşayan yüzlerce vatandaş katıldı. Sarıyer Mahalleler Birliği adına konuşma yapan Neriman Dülger, “Tapularımızı almak için birliğimiz adına 15 yıldır bu süreci yürütüyoruz. Verdiğimiz mücadele sonucunda karar 19 Şubat’ta İBB Meclisi’nden geçti. Tapulama sürecimiz başladı. Bu süreçte her zaman yanımızda olan, kararın İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclisine taşınmasında ve lehimize karar alınmasında büyük emeği olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“DOĞRU TEKTİR: HALKIN VERDİĞİ MÜCADELE”

Sarıyer’in uzun yıllardır görmezden gelinen mülklerinin satışı ile ilgili Başkan Şükrü Genç, “Mülkiyet üzerine çok çalışma yapıldı. Takas yolu denendi, kanunlarda değişiklik yapıldı, ıslah planı çalışmaları yapılarak her yol denendi. Biz bugüne kadar Sarıyer Belediyesi olarak şahsi çıkar taşıyan, toplumsal olmayan hiçbir konuyu ne ilçe ne de İBB Meclis gündemine taşıdık. Sarıyer’de 10 mahalleyi ilgilendiren bu mücadeleyi kazandık. Sarıyer’de yeni bir döneme başlıyoruz. Sarıyer halkının davası ile yola çıktım. Bu yolda beraber yürüyoruz. Bu bayrağı halkımın desteği ile sonuna kadar taşıyacağım. Verdiğiniz mücadele de yolumuz uzun. Doğru tektir. O da halkın verdiği mücadeledir” şeklinde konuştu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.