Mezarlıklar Müdürlüğü’nden 116 milyonluk bakım ihalesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mezarlıkları bakıma alıyor. Mezarlıklar Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün, mezarlıkların bakımı ve onarımı için düzenlediği ihaleyi 116 milyon 643 bin lira bedelle Zirve Harita İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Gıda Turizm Şirketi kazandı. Pazarlık usulü ile yapılan ihale kapsamında şirket sadece 45 günlük çalışma karşılığında bu dev ödemenin sahibi olacak.

SARİYERGAZETESİ.COM/ BEKİR BATU/ ÖZEL HABER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun talimatıyla İstanbul’daki tüm mezarlıklar bakıma giriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerden Mezarlıklar Müdürlüğü, il genelindeki mezarlıkların bakımı ve onarımı için sadece 45 gün boyunca hizmet verecek Zirve Harita İnşaat Şirketi’ne tam 116 milyon 643 bin lira ödeyecek.

DEV İHALENİN YAKLAŞIK MALİYETİ 120 MİLYON LİRA

İBB Mezarlıklar Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 5 Nisan 2024 tarihinde “İstanbul geneli mezarlıklarının bakımı onarımı ve rehabilitasyonu işi” ihalesi 21/B pazarlık usulü yöntemiyle yapıldı. Yaklaşık maliyeti 120 milyon olarak belirlenen ihalede, hizmet süresi 19.04.2024 – 02.06.2024 arası 45 gün olarak belirlendi. Toplam 3 teklifin geçerli olduğu ihaleyi 116 milyon 643 bin lira bedelle ZİRVE HARİTA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ GIDA TURİZİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ aldı. 18 Nisan 2024 tarihinde sözleşmesi imzalanan ihalede en yüksek teklif 117 milyon 823 bin lira oldu.

ŞİRKETİN SAHİBİ HAKAN VE ADNAN CUVALLANMAK

Mezarlıklar Müdürlüğü’nün dev ihalesini kazanan ZİRVE HARİTA İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, merkezi Ümraniye Çamlık Mahallesi Gönülden Sokak No:7/1 adresinde faaliyet gösteriyor. 13 Nisan 1999 yılında İstanbul Ticaret Odası’na kaydolan şirket 15 milyon lira sermaye ile kuruldu. Şirketin büyük patronu iş adamı Hakan Cullanmak, şirkette 14 milyon 550 bin lira sermayeye, ortağı Adnan Cullanmak ise 450 bin lira sermayeye sahip.

İŞTE İHALENİN BELGELERİ

*

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.