Osman Demir ve Nizamettin Günel başkan yardımcısı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, 2 yeni belediye başkan yardımcısı daha atadı. Sarıyer’in sevilen isimlerinden Şişli Eski Başkan Yardımcısı Osman Demir ile Meclis Üyesi Nizamettin Günel belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Sarıyer Belediyesi’ndeki sıcak gelişmeleri yine ilk kez SARİYERGAZETESİ.COM açıklıyor. Sergül Doğan, Cem Çetin ve Hüseyin Coşkun‘dan sonra belediyeye iki yeni başkan yardımcısı daha atandı. 31 Mart seçimlerini 35 bin farkla kazanan Mustafa Oktay Aksu yeni kadrosunu büyük bir titizlikle kurmaya devam ediyor. Atanan 3 başkan yardımcısından sonra bu kez de 2 yeni isim daha Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

 

DENEYİMLİ BELEDİYECİ OSMAN DEMİR VE MECLİS ÜYESİ NİZAMETTİN GÜNEL YENİ BAŞKAN YARDIMCILARI OLDU

Sarıyer Belediyesi’nde uzun yıllar Ruhsat Müdürlüğü yapan ardından Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan ilçenin sevilen isimlerinden Osman Demir ile meclis üyesi Nizamettin Günel yeni başkan yardımcıları olarak atandı. Deneyimli ve başarılı belediyeci Osman Demir’in ve tecrübeli siyasetçi Nizamettin Günel’in başkan yardımcısı olması Sarıyer’de büyük sevinç yarattı.

SARİYERGAZETESİ.COM/ ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Nisan 2024, 01:38

    Ş.Genc’in belediyede esamesi kalmasın silin.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.