Sarıyer Belediye Meclisi tatile girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. oturumu gerçekleştirildi. Gündem dışı konuşmaların yapılması ve önergelerin verilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Meclis, Eylül ayında yeniden bir araya gelmek üzere tatile girdi.

Sarıyer Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı ikinci oturumu dün gerçekleştirildi. Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası’ndaki toplantıda çoğunluk sağlandı. Mecliste AK Parti Sarıyer Belediye Meclisi Salim Kain’in verdiği önerge dikkat çekti. Kain, önergesinde Bahçeköy’de çöken bina nedeniyle mağdur olan 39 dairenin sakinlerine Sarıyer Belediyesi’nin destek olması gerektiğini ifade etti.

Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun Covid-19’a karşı aşılamanın yayılması için herkesi duyarlı olmaya davet etti. Kurban Bayramı’nda Sarıyer Belediyesi’nce mezarlık ziyareti yapacak vatandaşlar için servisler kaldırılacağını söyledi.

AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu ise konuşmasında İmar Islah Kararları’na yönelik konuştu ve kentsel dönüşüm konularında bir araya gelinmesi gerektiğine dikkat çekti. Gündem dışı konuşmalar nedeniyle gruplar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı. Gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından, Ağustos ayında tatile gireceği bildirildi. Bir sonraki Sarıyer Belediye Meclisi Toplantısı ise 6 Eylül Pazartesi günü 11:00’de yapılacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.