Sarıyer Belediyesi 198 adet araç kiralayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi, 9 Temmuz’da 198 adet araç kiralamak için ihale düzenleyecek. 100 milyonu aşması beklenen ihale kapsamında Şükrü Genç’e yeni model Audi A8 de kiralanacak.

Sarıyer Belediyesi, kendi bünyesinde kullanılmak amacıyla tam 198 adet araç kiralamak için ihale düzenleyecek. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan ihale, 9 Temmuz 2021 tarihinde Pınar Mahallesi’ndeki belediye binasında gerçekleştirilecek. “198 Adet aracın sürücüsüz ve yakıtsız kiralama hizmet alımı” için yapılacak ihalede hizmet süresi 36 ay olarak belirlendi.

MALİYETİ 100 MİLYONU GEÇECEK

İhaleyi alacak şirket 1 Ağustos 2021 ile 31 Temmuz 2024 yılları arasında belediyeye kiralık araç hizmeti verecek. Belediyeye maliyeti 100 milyonu geçmesi beklenen ihale kapsamında, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç‘e de yaklaşık 3 milyon lira değerinde Audi A8 yeni model araç kiralanması da amaçlanıyor.

ŞÜKRÜ GENÇ, “AUDİ A8 ESKİDİ” DEMİŞTİ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geçtiğimiz günlerde belediye meclisinde AK Partili meclis üyeleriyle yaşadığı kiralık araç polemiği sırasında “Oğlum Audi A8 eskidi, şimdi daha yeni modelini alacağım” diyerek kendisine yapılan lüks araç eleştirisini tiye alarak sosyal medyada sert tepkilere neden olmuştu.

SARİYERGAZETESİ.COM/ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 11 Haziran 2021, 17:07

    1999-2004 DÖNEMİNDE BŞK.YRD.METİN AKMAN VE BEN ERDOĞAN OĞUZ ,VE DİĞER BŞK.YRDM.ŞARI L980,1986 RENO,MURAT,DOĞAN ARABALARA BİNERDİK VE 10 LİTRE BENZİN HARCAMA LİMİTİMİZ VARDI ,ARABALARADA BİRŞEY OLDUĞUNDA BELEDİYENİN ARAÇ TAMİRHANESİNDE TAMİR,BOYA,KAYNAK NE VARSA YAPILIRDI.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.