Sarıyer Belediyesi şantiyesi virüsten kapatıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ait Maden Mahallesi’ ndeki Makina İkmal Birimi, bazı çalışanlarda görülen koronavirüs vakası nedeniyle geçici olarak kapatıldı. Binaya giriş çıkışlar yasaklanırken, şantiye kapısına kilit vurulduğu öğrenildi.

Koronavirüse yakalanan personel, evlerinde tedaviye ve karantinaya alınırken, virüse yakalanmayan diğer çalışanlar ise bu süre içinde evlerinde izinli sayılacak. Kararın, belediye yönetimi tarafından çalışanların sağlıklarını korumak amacıyla gecici olarak alındığı belirtildi.

Makine İkmal Birimi alınan önlemlerin sonuç vermesiyle birlikte önümüzdeki günlerde tekrar mesaiye geçecek.

sariyergazetesi.com-özel

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bekir batu bye lütfen güzel sariyerimiz için kentsel dönüşüm eylem plan hazırlanması Sarıyer ilçesinde birçok ev eski yapıdır ya da kaçak yapılır buradaki evlerin birçoğu riskli yapının içindedir neredeyse deprem gerekmeden yıkılmak üzerine hepsi Sarıyer ilçesine acil bir şekilde kentsel dönüşüm eylem planı hazırlanması lazım Mahalle mahalle yıkılmak üzereyiz Bekir Bey lütfen bunun içinde bir haber yaparsınız sevineceğiz sarıyerliler olarak benim evimin fotoğrafını çekseniz beni çok mağdur olduğumu anlayacaksınız burada Sarıyer ilçesinde%90 oranında yıkılma riski olan evlerdir geri kalan yüzde onluk kesim yıkılma riski olmayın evlerdir onlar da yeni yapıdır belli başlı noktalarda yapılaşma olmuştur

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.