Sarıyer’de okullar yeni eğitim yılına hazır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Belediyesi 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Sarıyer’deki okullarda Covid-19 ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Ülkemizde 1,5 yılı aşkın süredir Covid-19 pandemisi sebebiyle yaşanılan olumsuzlukların başında okulların kapatılması yer alıyordu. Pandemi sebebiyle eğitim- öğretim sürecine online olarak devam ediliyordu. Bu durumdan en çok etkilenen öğrenciler ve öğretmenler ara verdikleri yüz yüze eğitim sürecine devam etmek için can atıyorlardı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in 6 Eylül’de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtmesi üzerine okullarda dezenfekte işlemleri hızlandı.

SARIYER’DEKİ OKULLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

6 Eylül Pazartesi günü ilk ders zili çalmasına günler kala Sarıyer’deki bütün okullar dezenfekte edilerek yeni eğitim yılına hazırlandı. Sarıyer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafınca yapılan dezenfekte işlemleri ile öğrenci ve öğretmenler için sağlıklı bir ortam oluşturuldu. Dezenfekte ve temizlik işlemleri sırasında Covid-19 tedbirleri dikkate alındı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.