Şükrü Genç tekrar Rize’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize, sel ve heyelanların ardından devam eden sağanak ile birlikte yeniden sele teslim oldu. Afetin yaşandığı günden beri desteğini devam ettiren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bayramın son günü tekrar sel bölgesine gitti.

9 kişinin hayatını kurtaran Sarıyer Belediyesi Fen İşleri çalışanı Salih Zeki Çukur‘un evini ziyaret ederek, teşekkür eden Başkan Genç daha sonra yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Genç felaketi yaşayan vatandaşlara tekrar geçmiş olsun dileyerek “Üst üste yaşanan felaketler almamız gereken önlemleri için zamanın daraldığını gösteriyor” diye konuştu.

YARALARI SARMAYA DEVAM ETTİ

Rize’de devam eden sağanak nedeniyle Ardeşen’e bağlı Tunca Beldesi‘nde derelerin su seviyesi yükseldi, tarım arazileri ve yollarda hasar oluştu. Rize’de yaşanan ilk sel felaketi sonrasında afet bölgesine gidip incelemelerde bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ikinci felaketin ardından da bölgeye gidip yaraları sarmaya devam etti. Başkan Genç önce Kurban Bayramı için ailesini ziyarete gittiği memleketinde 9 kişinin hayatını kurtaran Salih Zeki Çukur’un evine misafir oldu, daha sonra Tunca Beldesi’nde selden büyük zarar gören Dereağzı Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulundu. Ayrıca yaralıları ziyaret eden Şükrü Genç, ulaşım için komşu belediyelerden iş makinesi desteği de isteyerek çalışmalara devam ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.