Zeytinburnu Millet Cami 40 milyona yapılacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeytinburnu Belediyesi’nin Beştelsiz Mahallesi’nde inşaa edeceği Millet Camii’nin ihalesi tamamlandı. 7550 metrekarelik alanda inşaa edilecek cami, tam 40 milyon 700 bin lira bedelle Çevre Mühendislik Şirketi tarafından yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi kendi kaynaklarıyla ilçeye dev bir camii kazandıyor. Beştelsiz Mahallesi’nde inşaa edilecek Millet Camii’nin inşaatı bu hafta başlıyor. Camiyle ilgili 16 Şubat 2021’de açılan ihale kısa süre önce sonuçlandı. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun yaptığı araştırmaya göre caminin yapım ihalesini Çevre Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi aldı. Yaklaşık maliyeti 55 milyon 141 bin lira olarak belirlenen ihaleyi 40 milyon 700 bin lira ile en düşük teklifi veren Çevre Mühendislik kazandı.

CAMİ 500 GÜNDE İNŞAA EDİLECEK!

Şirket ile Zeytinburnu Belediyesi arasında 29 Mart’ta ihale sözleşmesi imzalandı. Şirket sözleşme kapsamında 10 gün içinde inşaata başlayacak ve 500 gün içinde camiyi bitirecek.  İhalede en yüksek teklif ise 51 milyon 461 bin lira oldu. 3331 ada 1 parsel üzerinde inşaa edilecek Millet Camii, 7 bin 550 metrekarelik alan üzerinde yapılacak. Cami projesi kapsamında 800 metrekarelik taziye salonu, 500 metrekarelik kütüphane ve kıraathane de inşaa edilecek.

sariyergazetesi.com/özel haber

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.