Mehmet Deniz kimdir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1988 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun  oldu. Ortaokul ve üniversite döneminde yaz sezonlarında çeşitli iş kollarında çalıştı.

Öğrencilik dönemi sonrasında ilk iş hayatına Profilo Holding A.Ş.‘de Bölge Sorumlusu olarak başladı. İstanbul Madencilik A.Ş. firmasında yönetici olarak,1997 – 2007 yıllarında Fiba Holding grubuyla çalışan YKA inşaat firmasının Türkiye ve Romanya bölümünde finans ve personel direktörü  olarak görev yaptı. 2008 yılından itibaren ise Turkcell fiber optik kablo alt yapı konusunda faaliyet gösteren, aynı zamanda Kalekim bayisi ve sidding bayisi olan kendi firmasında çalışmaktadır.

Siyasi Faaliyetleri

1994-1999 DSP Sarıyer Belediye Meclis Üyeliği ve bu dönemde 2 yıl Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüttü. 1999–2004 İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyeliği ve yine bu dönemde 2 yıl Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne 2002 genel seçimlerinden önce  katıldı. 2004 yerel seçimlerinde CHP’den  Belediye Meclis Kontenjan adaylığı 2007 Genel Seçimlerinde2. Bölge Seçim Komisyonunda, 2009 Yerel Seçimlerinde ise Sarıyer Seçim Komisyonunda, 2011 genel seçimlerinde 2. bölge seçim koordinasyon merkezinde görevdeyken 01.05.2011 tarihinde CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na getirilmiştir.

Sosyal Faaliyetleri

İstanbul Sarıyer ilçesi Reşitpaşa Spor Kulübü’nün 6 yıl başkanlığını, Boğaziçi Çevre Derneğinde ise 3 yıl sekreterlik görevini yürütmüştür. Ayrıca Avcılar Spor Kulubü üyeliği, Basın Press Muhabirliği yapmaktadır.Sarıyer’de 35 yıldır ikamet etmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir