Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde fuar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nin, 4006 TÜBİTAK  Bilim  Fuarı  Destekleme Programı kapsamında olan 17 projesinin sergilendiği bilim fuarı, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar’ın kurdele kesmesiyle başladı.

Ali Akkanat Anadolu Lisesi, 10-11 Haziran’da 4006 TÜBİTAK  Bilim  Fuarı  Destekleme Programı’na katıldığı 17 projesiyle ev sahipliği yaptı. Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, standları tek tek gezerek öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçedeki ortaokul öğrenci, öğretmen ve idarecilerinin de katıldığı fuarda, Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrencileri proje ve sunumları ile büyük ilgi ve merak uyandırdı.

MİSAFİR ÖĞRENCİLER FUARI GEZDİLER

Yaklaşık 100 civarındaki misafir öğrencinin yanı sıra Ali Akkanat Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerinin de eşlik ettiği geniş katılımlı bilim etkinliği il temsilcisinden de tam not aldı. Ali Akkanat Okul Müdürü Faruk Genç, pandemi ortamında tüm tedbirlerin alınması konusunda gösterdikleri hassasiyete değinirken katılım gösteren herkese teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar da “Bu zorlu süreçte bu kadar güzel çalışmaları gerçekleştiren okul idaresi öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.