Bağışçılardan Sarıyer’de Eğitim İçin Büyük Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da eğitimde bin hayırseverin desteği ile “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali” projesi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ile Bağışçı Menekşeler Balıkçılık ve Ticaret Ltd. Şti. arasında okul yapımında kullanılmak üzere nakdi bağışta bulunulmasına ilişkin eğitim hizmetleri protokolü imzalandı.

İstanbul Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol imza törenine; İstanbul Valisi Davut Gül, Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ile Bağışçı Ahmet Menekşe ve aile üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol ile Sarıyer İlçesinde eğitim çalışmalarında kullanılmak üzere nakdi bağış yapıldı.

“KATKILARINIZLA RUMELİ FENERİ’NDEKİ OKULUMUZU TAMAMLAYACAĞIZ”

Vali Gül, “Aziz İstanbul’a İyiliğin Bin Hali dedik. Bu kapsamda bin tane hayırsever arıyoruz. Bin hayırseverden biri de siz oldunuz. İnşallah sizin bu katkılarınızla Rumeli Feneri’ndeki okulumuzu başlayıp tamamlayacağız. Amacımız, en kısa süre içerisinde okulumuzu tamamlamak. Önemli bir esere ön adım atmış oldunuz. Allah, sayılarınızı artırsın. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Vali Gül, protokolün imzalanmasının ardından eğitime verdikleri destekten dolayı bağışçılara teşekkür ederek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.