İTÜ SGMYO en yüksek puanlı program oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl açılan ve sadece 25 öğrenci alan İTÜ Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü programı, Türkiye’de en yüksek puanla öğrenci alan önlisans programı oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi 250. yılında ilklerin üniversitesi olmaya devam ediyor. Bu yıl, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği, bünyesinde Siber Güvenlik Meslek Yüksekokulu açılan ilk dört üniversiteden birisi olan İTÜ, bu alanda çalışmak isteyen öğrencilerin ilk tercihi oldu.

YENİ ÖĞRENİM DÖNEMİNDE İLK ÖĞRENCİLERİNİ ALDI

2023-2024 öğrenim döneminde ilk öğrencilerini alan İTÜ Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü Bölümü, Türkiye’de tüm üniversiteler arasında en yüksek puanla öğrenci alan önlisans programı oldu. Türkiye’de ve dünyada bilgisayar mühendisliği alanındaki başarılarıyla öne çıkan İTÜ, yeni açılan Siber Güvenlik Analistliği ve Operatörlüğü Bölümü ile alanında yetkin ve nitelikli siber güvenlik uzmanları yetiştirecek. İlk senesinde hazırlık eğitimi alacak olan öğrencilere, müfredatı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve sektör temsilcileriyle ortak hazırlanan derslerin yanı sıra burs ve istihdam desteği de sunulacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.