Müdire Bilge Yılmaz’a “İstiklal Marşı” soruşturması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Kız Meslek Lisesi olarak bilinen Büyükdere’deki Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Bilge Yılmaz hakkında, pazartesi günleri sabah saatlerinde okulda okutulan İstiklal Marşı törenlerine katılmadığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Bilge Yılmaz ile ilgili olarak İstiklal Marşı törenlerine katılmadığı gerekçesiyle soruşturma açtı. Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Albayrak tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve CİMER’e yapılan şikayetler nedeniyle soruşturma açıldı. Hakkında çok sayıda şikayet bulunan Müdire Bilge Yılmaz’ın, okulda her pazartesi günleri sabah saatlerinde düzenlenen İstiklal Marşı törenlerine katılmadığı iddia edildi. 

KENDİSİNE MOBİNG YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Albayrak, şikayet dilekçelerinde okul müdiresi Bilge Yılmaz’ın, okulda kendisine mobing uyguladığını söyledi. Okuldaki bazı masrafların kendi bilgisi dışında yapıldığını ifade eden Albayrak, onaylamadıkları 8 bin liralık bir tadilatın okul aile birliği bütçesinden karşılanması konusunda baskı gördüklerini vurguladı. Okulda eğitim sisteminde aksaklıklar yaşandığını da belirten Albayrak, Okul Müdiresi Bilge Yılmaz‘ın okulda yönetim zaafiyeti oluşturmasından dolayı öğrencilerin derslerini düzenli bir şekilde yapamadıklarını ifade etti.Okul Müdiresi Bilge Yılmaz’ın öğrencilere tuvalet temizliği yaptırdığını da iddia edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 30 Ocak 2024, 22:49

    HELAL OLSUN BU İNSAN BAŞKAN OLMASI LAZIMMM

  2. Bu Atatürk ve cumhuriyet düşmanları tek tek temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.