Nazlı Uğur’dan “Su Tasarrufu Buluşması”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan İSKİ Şube Müdürü Nazlı Uğur, bugün Ragıp Kutmangil İlkokulu öğrencilerini İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürlüğü’nde ağırlayarak, su tasarrufu bilinci üzerine anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi.

Eyüpsultan İSKİ Şube Müdürü Nazlı Uğur, Ragıp Kutmangil İlkokulu öğrencileriyle “Su Tasarrufu Buluşması”nda bir araya geldi. Uğur, öğrencilere kurumun su tasarrufu animasyonlarıyla hazırlanan bir sunu sunarak, su tasarrufu konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR, ONLARA SU TASARRUFU ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK ÖNEMLİDİR”

Buluşmada konuşan Nazlı Uğur, çocukların geleceği için su bilincinin önemine vurgu yaparak, “Hep birlikte su tasarrufu bilinci üzerine konuştuk. Bu anlamlı buluşmadan duyduğum mutluluğu ifade etmek isterim. Çocuklar geleceğimizdir, onlara su tasarrufu alışkanlığı kazandırmak önemlidir.” dedi.

Uğur, öğrencilere su tasarrufuyla ilgili farkındalık oluşturmak adına düzenlenen etkinliğin, su kaynaklarının sürdürülebilirliği için atılan önemli bir adım olduğunu belirtti. Buluşma, çocuklara su bilincini aşılamak adına gerçekleştirilen etkileşimli sunum ve bilgi paylaşımıyla sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 18 Ocak 2024, 18:08

    Sizin ve çalışma arkadşalarınızı kutlar çocuklarımıza suyun önemini tasarruf bilinci oluşturduğunuz için teşekkürü bir borç bilirim. Nazlı UĞUR hanfendi İSKİ için bir kazançtır.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.