Polis Haftası’nda anlamlı etkinlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileri Polis Haftası dolayısıyla Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ve ekibi Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokulu öğrencileriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti. Öğrenciler bir günlük polis oldular ve polis telsizlerini kullanarak devriyeye çıktılar. Telsizlerle emirler verip tüm polislerimizin polis haftalarını kutladılar. Öğrenciler Polis Haftası nedeniyle düzenlenen bu güzel gün için öncelikle Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik ve ekibine ardından gezide yalnız bırakmayan Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar‘a, okul müdürü Müjdat Kalkan‘a ve gezide emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ettiler.

Polis Haftası’nı kutladılar

Veysel Vardal Görme Engelliler Ortaokulu’ndan yapılan paylaşımda; “Ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur, büyük bir özveriyle çalışan tüm Emniyet Mensuplarımızın, 6-12 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis gününü kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.