Yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıklar başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer’de yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıklar başladı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Sarıyer’deki okullar ve eğitim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sarıyer’de yeni eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklara başlandı. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı başkanlığında Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, şube müdürleri ve ilçedeki okul müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısı Sarıyer Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer’deki okul müdürleri ve eğitimcilerle yaptığı değerlendirme sohbetinde çözüme kavuşturulması gereken talep ve önerileri de dinledi. Sarıyerli öğrencilerin en kaliteli eğitimi alarak geleceğe hazırlanmaları için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı da öncelikle ilçedeki tüm okullara yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek Sarıyer’de başarıya koşan tüm öğrencilerin yanında oldukları mesajını verdi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.