Yeni eğitim yılına kutlama töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yüz yüze eğitime geçilerek başlayan 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı için bir kutlama programı düzenledi.

Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası İlçe Milli Eğitim kutlama töreni Ferahevler’deki Şehit Uğur Taşçı İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında gerekli tedbirler alınarak yapılan törene Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Ferahevler Mahallesi Muhtarı Turan Öztürk, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar bir konuşma yaptı. Özcanlar, koronavirüs nedeniyle uzun bir ara verilen yüz yüze eğitimin yeniden başlıyor olmasının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Pandeminin devam ettiğini söyleyen Özcanlar, öğrencilere kurallara uymaları gerektiğini de hatırlattı.

Törende renkli dakikalar da yaşandı. Öğrenciler halk oyunları gösterileri yaptı, şiirler okudu ve kısa piyesler gerçekleştirdiler. Öğrencilerin hazırladığı renkli gösteriler ilgiyle izlendi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.