2. Sarıyer Festivali Kireçburnu’nda başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda 2. Sarıyer Festivali bugün başladı. 6-7 Ağustos tarihleri arasında da devam edecek olan festivalde vatandaşlar keyifli vakit geçiriyor.

Sarı Platform Derneği’nce düzenlenen 2. Sarıyer Festivali, moda, alış-veriş, sanat, eğlence, yeme-içme, çocuk oyunları ve ücretsiz konserlerle dolu dolu geçecek. Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda kapılarını açan dev organizasyona ilgi yoğun… Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, “Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel olma yolunda ilerleyen 2. Sarıyer Festivali’ne yaklaşık 50 bin katılım olacak. Kireçburnu’nda 5-6-7 Ağustos tarihleri arasında birbirinden güzel etkinlik alanlarına ve ücretsiz konserlere halkımızı bekliyoruz” dedi.

BETÜL DEMİR ve GRİPİN RÜZGARI ESECEK

Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda 3 gün sürecek festivalde ünlü isimler de yer alıyor. 2. Sarıyer Festivali etkinlikleri kapsamında 6 Ağustos Cumartesi günü saat 20:30’da Betül Demir ve 7 Ağustos Pazar günü saat 20:30’da Gripin ücretsiz verecekleri konserleriyle hayranlarıyla buluşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.