Abdullah Ziya Şen: “Ek işimiz değil, tek işimiz Bahçeköy”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Ziya Şen, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu’ya ziyarette bulundu. Mahallesi için hedeflediği çalışmaları anlatan Şen; “Ek işimiz değil, tek işimiz Bahçeköy. Biz kazandığımızda kaybeden olmayacak! Mahallenin sesi ,hizmetlerin takipçisi olacağız. Bahçeköy Mahallesi değil Bahçeköy ailesi olmaya var mısınız?” dedi.

Sarıyer’de yaklaşan 31 Mart Yerel Seçim heyecanı, mahallelerde muhtar adaylarının çalışmalarıyla sürüyor. Sarıyer Gazetesi’ni ziyaret eden Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Ziya Şen, Genel Yayın Yönetmenimiz Bekir Batu’ya değerlendirmelerde bulundu.

“BİZ DEĞİL YAPTIĞIMIZ İŞLER KONUŞULACAK”

61 yıldır Bahçeköy Mahallesi’nde yaşayan Abdullah Ziya Şen; “Muhtar olarak var olan sorunları gidermek adına, devletin ilgili kurumları ile koordineli ve uyumlu şekilde çalışacağım. Sizlerin gözü, kulağı, sesi, yürüyen ayağı, tutan eli olacağım. Layık olduğunuz hizmetin mahallemize gelmesi için gayret gösterip, olayların takipçisi olacağım. Ben ve değerli ekibim, elimizi taşın altına koymaya hazırız. Diğer muhtarlıklarla koordineli olarak Bahçeköy’ün menfaatlerini ön planda tutup hiç kimseyi diğerinden üstün görmeden, kişiler arasında ayrıcalık gözetmeden, insana değer veren ‘Biriz Beraberiz’ anlayışı ile mahallemize hizmet edeceğiz” dedi.

“BİZ KAZANDIĞIMIZDA KAYBEDEN OLMAYACAK”

Şen sözlerine şöyle devam etti; “Ben ve ekibim, mühür için değil hizmet için varız. Sizler takdir eder ve bizlere mühür almayı nasip ederseniz, sizlere layık olduğunuz hizmeti vermek için var gücümüzle çalışacağız. Halkımızla sık sık bir araya gelerek mahallemizin sorunlarını masaya yatıracağız, sizlerden gelen çözüm önerilerini dinleyeceğiz. Mahallemizi mahalle halkımızla birlikte yöneterek herkesin faydalanacağı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağız. Sizlerin desteği ile daha güçlü adımlar atacağız. Mahallemizin geleceğini birlikte inşa etmek, sorunlarını birlikte çözmek için hep birlikte akıl ve irade gücümüzü birleştirerek gelin mahallemizi birlikte yönetelim, imzayı birlikte atalım” diye konuştu.

“MAHALLENİN SESİ HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Abdullah Ziya Şen, ekibiyle yapacağı çalışmalarla ilgili ise şunları söyledi; “PTT’nin Bahçeköy’de tekrar faaliyetlerine başlayabilmesi için gereken görüşmeleri yapacağız. Mahallemizin çeşitli noktalarının kameralandırılması suretiyle mahallemizi daha güvenilir hale getireceğiz. Çok kıymetli çocuklarımızı ve gençlerimizi kendilerini geliştirebilecekleri oyun ve spor alanlarını mahallemize kazandıracağız. Bahçeköy Meydanı’na yakışır bir mimari düzenlemenin adımlarını atacağız. Yoksul, muhtaç durumdaki komşularımızın her daim ihtiyaçlarını giderecek şekilde yanlarında olup ve hakkaniyetin gerektirdiği şekilde onlara destek olacağız. Bahçeköy’ümüzdeki sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarına çözüm bulacağız. Ulaşım sorununun giderilmesi için gereken girişimlerde bulunup bu çok önemli sorunun çözümü için yakın takipte olacağız. Köyün meydanında bulunan 1963 yılında Fethi Barlas tarafından yaptırılan Kameriçe Çeşmesi’nden uzun zamandır su akıtmaktadır ve bunun acilen çözümü sağlanacaktır. Cam şişe, plastik atık vb. atıkların atıldığı geri dönüşüm konteynerlarının sayısını çoğaltarak çevre dostu bir politika izleyeceğiz. Eğitim-öğretim hakkının bir gereği olarak uzun zamandır Bahçeköy’de konuşulan ek okul ihtiyacının çözümü için gerekli mercilerle iletişimde olacağız. Mahalle sakinlerimizin düğün, kına, sünnet, nişan vb. gibi özel günlerini yapabilecekleri bir salon yapılmasını sağlayacağız. Kemer’e kadar uzanan tarihi çınarlı yürüyüş yolumuzu ışıklandırmak suretiyle daha şık ve güvenilir bir görünüme kavuşturmak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Daha rahat bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla Bahçeköy pazar yerinin, mahalle sakinlerini rahatsız etmeyecek şekilde uygun bir lokasyona taşımak için gerekli icraatlarda bulunacağız. Hizmet için, millet için şimdi değişim zamanı! Bahçeköy Mahallesi değil Bahçeköy ailesi olmaya var mısınız?”

ABDULLAH ZİYA ŞEN KİMDİR?

1963 yılında Bahçeköy’de doğdu. Eğitim hayatına Bahçeköy İlkokulu’nda başlayıp ortaokul ve lise eğitimini Sarıyer’de tamamladı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Meslek Yüsekokulu’nda öğrenim gördü. Emekli, evli ve iki çocuk babası. Bahçeköy’de uzun yıllar ticaretle uğraştı. (Şen Kasap, Bahçeköy Aygaz ve Beko Bayiliği.) Çeşitli dernek ve siyasi partilerde aktif görevler almasının yanı sıra Bahçeköy Spor Kulübü yöneticileri ve Sarıyer Lozan Mübadilleri Derneği kurucuları arasında da yer aldı. 1924 yılından beri ailesinin yaşadığı, çocukluğunun geçtiği ve yıllardır ikamet etmekten mutluluk duyduğu Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarlığı’na bir kesimin değil her kesimin sesi, her kesimin muhtarı olmak için aday oldu. Uzun yıllar görev aldığı spor kulüpleri, dernekler ve sivil toplum örgütlerinden edindiği tecrübeyle mahallesinin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözümü için sorumluluk almak üzere halka hizmet anlayışı ile bu yola çıktı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.