afet-dayanisma-agi-sariyer-egitim
3:41

ADA’dan Sarıyer’de eğitim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet Dayanışma Ağı (ADA) gönüllülerince Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi Konferans salonunda farkındalık yaratan bir eğitim verdi. Eğitimde deprem öncelikli olmak üzere trafik kazaları, yangın veya herhangi bir afet durumunda neler yapılabileceği anlatıldı.

Afet Dayanışma Ağı (ADA) gönüllüleri Selmin Balıbaş koordinatörlüğünde eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Ülkemizin dört bir yanında bir araya gelerek, trafik kazalarında, depremlerde, yangınlarda veya herhangi bir afet durumunda insanlara nasıl ve hangi koşullarda yardımcı olabiliriz diyerek yola çıkan Afet Dayanışma Ağı gönülleri bu kez Sarıyer’deydi. İmam Hüseyin Cemevi Başkanı Musa Özcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Afet Dayanışma Ağı Koordinatörü Selmin Balıbaş ve gönüllüler yer aldı.

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi’nde Sarıyerli vatandaşlarla bir araya gelen gönüllüler, yaptıkları işten, uzman arkadaşların kurmuş oldukları, Afet Dayanışma Ağı olarak kısa adı ADA’nın olası herhangi bir olumsuzluk karşısında, en hızlı, en güvenilir ve de en çabuk nasıl ulaşabileceği yönünde değerlendirmelerde bulundular.

GÖNÜLLÜ EKİPTEN FARKINDALIK YARATAN ÇALIŞMA

Afet Dayanışma Ağı’ndaki gönüllü ekip arkadaşları Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi konferans salonunda yapmış oldukları uygulamalı bir eğitim çalışmasıyla deprem, yangın ve olası tüm kazalarda neler yapılması gerektiği yönünde önemli bir farkındalık yarattılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.