AHLATİSDER’in yeni merkezi açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği (AHLATİSDER), Şişli’deki yeni yerine taşındı. Dernek başkanı Adnan Ayber’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen keyifli açılış programında çok sayıda önemli isim ve hemşeriler bir araya geldi.

ATLATİSDER’in Şişli’deki yeni dernek merkezi kapılarını açtı. Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Ayber ve AHLATİSDER Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek başta olmak üzere Ahlat’ın birçok dernek ve konfederasyonundan isimler katıldı.

Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği’nin açılış programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı derneğin başkanı Adnan Ayber yaptı. Ayber, uzun emek ve hazırlıklardan sonra hemşerilerine daha iyi hizmet edebilmek ve daha verimli faaliyetlerde bulunabilmek için yeni dernek merkezinin açılışına katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek şunları söyledi;

“HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARADA ÇOK GÜÇLÜYÜZ”

“Ahlatlı hemşerilerimizle bir arada gün geçtikçe artan anlamlı çalışmalarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hazırlıklarını sürdürerek eski yerinden taşıdığımız dernek merkezimizin açılışını da siz değerli hemşerilerimizle birlikte yapmak istedik. İhtiyaç sahibi tüm hemşerilerimize, kapılarını çaldığımız hayırsever hemşerilerimizin destekleri sayesinde elimizi uzatabiliyoruz. Hemşerilerimizin dayanışmasına katkı sağlamaktan da ayrıca mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Yüreği memleketinin sevgisiyle dolu tüm Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerime de ayrı ayrı teşekkür ederim. Artık Şişli’de kapılarını açtığımız AHLATİSDER’in yepyeni merkezi İstanbul’un her yerinden gelecek hemşerilerimize açıktır. Ayrıca bu mülkün alınmasını sağlayan Sayın Dr. Yalçın Eyigün’e ve alınması için katkılar sunan Sayın Abdurrahman Şentürk’e, Sayın Abdurrahim Balyen’e ve Sayın Bilal Çelik’e teşekkür ederiz.”

“AHLAT’I BU KADAR SEVEN GÖRMEDİM”

Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği’nin yeni merkezinin açılış programına katılan CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek yaptığı konuşmasında Başkan Adnan Ayber’in Ahlat sevgisine değinerek şunları söyledi; “Ben çok Ahlatlı gördüm ama Adnan Ayber kadar sevenini görmedim. Hemşerilerinin her zaman yanında olan ve bölgenin tanıtımına katkılar sunan bu derneğin çalışmalarında başarılarının devamını dilerim. Memleketimizin her güzel köşesi gibi hemşerileri sayesinde Ahlat’ı herkese anlatmalıyız. Hemşeri derneklerinin topluma sağladığı katkıları yadsınamaz bir gerçektir. Ben bir kez daha açılışlarına davetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Davetlilere ikramlarda bulunan keyifli açılış programında konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Ardından derneğe katkılarından dolayı hazırlanan plaketler takdim edildi.

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ FAALİYETLER SÜRDÜRÜLÜYOR

1991 yılında kurulan Ahlat Kültür Turizm Tanıtma Ve Yardımlaşma Derneği, İstanbul’da ve birçok ilde hemşerilerinin kapılarını çalarak yardım çalışmalarında bulunuyor. Başta “Çocuklar Üşümesin” kampanyasının yanı sıra pek çok faaliyetler gösteren derneğin önemli çalışmaları arasında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs katkısı da yer alıyor.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.