AK Parti İlçe Başkanı Kurşun; “Şikayetler üzerine soruşturma başlatıldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Bahçeköy bölgesinde yapılan bazı gençlik etkinlerinde uyuşturucu kullanıldığı yönündeki şikayetler üzerine soruşturma başlatıldığını açıkladı. Kurşun; “Bahçeköy başta olmak üzere bazı vatandaşlarımızdan gelen şikayetler var. Biz etkinliğe ve konserlere karşı değiliz. Ancak Sarıyer’de kötü görüntü oluşmasına da izin verdirmeyiz” dedi.

Sarıyer Bahçeköy bölgesindeki bazı gençlik etkinlerinde uyuşturucu kullanıldığı yönünde bölge halkından gelen şikayetler üzerine kaymakamlık ve emniyet harekete geçti. Konuyla ilgili Sarıyer Gazetesi’ne açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun şunları söyledi; “Özellikle Bahçeköy halkından ve bazı duyarlı vatandaşlarımızdan bu konuda şikayetler alıyoruz. Trafik başta olmak üzere, uyuşturucu kullanıldığı yönünde rahatsızlıklar var. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Biz Sarıyer’de kültürel etkinlikler yapılması ve konser verilmesine asla karşı değiliz. Hatta bu tür programları da destekliyoruz. Ancak gelen şikayetler üzerine konuya duyarsız kalmadık ve ilgili kurumlarla görüşerek soruşturma açtırdık. Sarıyer’in imajının kötüye anılmasını istemeyiz. Gençlerimizin sağlığını düşünmek ve geleceklerini düşünmek zorundayız. Bölgede trafik sorunları yaşanmasının ötesinde gelen ciddi şikayetlere kayıtsız kalamazdık”

KAYMAKAMLIK VE EMNİYET GÖRÜNTÜLERİ TAKİBE ALDI

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun’un girişimleri sonucu Sarıyer Kaymakamlığı ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. Bahçeköy bölgesinde gençlik organizasyonları yapan mekan sahipleri konuyla ilgili olarak ifadeye çağrıldı ve bölgedeki kamera kayıtları incelemeye alındı. Bundan sonra bölgede yapılacak tüm organizasyonlarda ek önlemlerin alınacağı öğrenildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.