Artıkhocayev’den ihtiyaç sahiplerine yardım eli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’in şehir valisi Cihangir Artıkhocayev, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin sorunlarını dinledi. Taşkent’teki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Artıkhocayev, belediye ve yasaların izin vermediği durumlarda ise kendi bütçesiyle yardımlarda bulundu. Taşkent’teki vatandaşlar bayram heyecanını bir başka yaşadı.

Taşkent şehir valisi Cihangir Artıkhocayev, hastalar ve engelliler için tedavi yardımı, yaşlı ve tek yaşayanlara maddi yardımda bulundu. Taşkent Şehir Hakimi, eski dünya satranç şampiyonuna bir araba, üniversite sınavını kazanıp okuyamayan kız çocuklarına 7 yıllık burs, okula giden engelli kız çocuklarına motorlu tekerlekli sandalye hediye etti.

Ramazan ayı boyunca yardımlarını esirgemedi

Artıkhocayev, Ramazan ayı boyunca devam eden buluşmalarda işsiz vatandaşlara iş imkanı sağladı. Yardımlar arasında en dikkat çekeni ise yetimhaneden 3 çocuk alıp bakan ve kirada oturan anneye 2+1 daire vermesi oldu. Cihangir Artıkhocayev böylelikle Taşkent’te bayramı heyecanını vatandaşlara daha erken yaşattı.

İhtiyaç sahipleri çifte bayram yaşadı

Taşkent Şehir Hakimi Cihangir Artıkhocayev sayesinde ihtiyaçları karşılanan vatandaşlar bayram heyecanını doruklarda yaşadı. Yardımlar karşısında mutlulukları çoğalan Taşkent vatandaşları teşekkür ederek minnettar olduklarını dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.