Av sezonu Kireçburnu’nda açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Av yasağının 1 Eylül’de sona ermesiyle birlikte balıkçılar “Vira Bismillah” dedi. Kireçburnu’nda Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin katılımıyla düzenlenen Su Ürünleri Av Sezonu Açılış programına telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, balıkçılara selamlarını yollayarak av sezonunu başlattı.

Su Ürünleri Av Sezonu açılış töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin katılımıyla Kireçburnu Balıkçı Barınağı’nda yapıldı. Av yasağının sona ermesiyle Sarıyerli balıkçılar “Vira Bismillah” dedi ve av sezonunu açtı. Kireçburnu’nda düzenlenen Av Sezonu Açılış törenine Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, siyasi parti temsilcileriyle Sarıyerli balıkçılar ve vatandaşlar katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AV SEZONUNU BAŞLATTI

2022 – 2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı programında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Törene telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, av sezonu açılış törenine katılan Bakan Kirişci aracılığıyla balıkçılara seslendi. Programda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün kardeşlerimizin hepsine en kalbi duygularla selam gönderiyorum. Bütün balıkçılık faaliyeti sürdüren kardeşlerimize başarılar diliyorum ve ‘Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” diye konuştu.

“RIZKINI ALIN TERİYLE ÜRETENE RASTGELE”

Sarıyer’de bir hafta içerisinde Sarıyerli balıkçılarla ikinci kez bir araya gelen Bakan Kirişci, devletin balıkçılara yönelik müjdelerini de ileterek “Nihayet beklenen gün geldi, hasret sona erdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, balıkçı kardeşlerimize bereketli bir av sezonu diledi. Her zaman olduğu gibi bugün de yanımızda olan Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Sofrada hasretle bekleyene, tezgahta özlem çekene, rızkını alın teriyle üretene; rastgele. Tüm balıkçılarımıza hayırlı bereketli bir sezon diliyoruz” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.