Ayazağa’da 30 binaya daha tapu müjdesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Ayazağa’da üzerinde yüzlerce kişinin yaşadığı 30 adet binanın bulunduğu alanlar, Cumhurbaşkanlığı kararıyla orman statüsünden çıkarıldı. Vatandaşlara tapu yolu açıldı. Müjdeyi AK Parti Sarıyer & İBB Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu duyurdu. Kadıoğlu; “Ayazağamıza hayırlı olsun” dedi.

Sarıyer Ayazağa’da yüzlerce vatandaşı sevindiren çok önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ayazağa’da üzerinde 30 adet binanın bulunduğu parseller orman alanı dışına çıkarıldı. Kararla birlikte yüzlerce vatandaşa tapu yolu göründü.

MÜJDELİ HABERİ SAİM KADIOĞLU DUYURDU

Ayazağa’yı sevindirecek güzel haberi AK Parti Sarıyer & İBB Meclis Üyesi Saim Kadıoğlu duyurdu. Kadıoğlu konuyla ilgili yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi; ”

MÜJDE…MÜJDE….
SEVGİLİ AYAZAĞALI KOMŞULARIM ;
AYAZAĞA MAHALLESİNDE;
213. ve 214 ÇIKMAZ SOKAK,
122. SOKAK
130. SOKAK
192. SOKAK’ta
Bulunan 30 ADET BİNA ”12.12.2023 tarih ve 7951 sayılı CUMHURBAŞKANLIĞI KARARI” ile “ORMAN ALANINDAN” çıkarılmıştır. Artık vatandaşımız binam yıkılır korkusu yaşamayacak ve binaların olduğu arsalarının tapularını alma süreci de başlamıştır. Ayazağımıza hayırlı olsun”

SARİYERGAZETESİ.COM/ HABER MERKEZİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.