Ayazağa’da sokak hayvanları beslendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayazağa Ormanı’ndaki sokak hayvanları Sarıyer Kaymakamlığı’nca düzenlenen anlamlı program çerçevesinde öğrenciler tarafından beslendi ve ardından hep birlikte çevre temizliği yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın projesi kapsamındaki “Kardeş Okul Projesi” için FVM Ayazağa Işık Okulları, Dumlupınar İlkokulu ve Anafartalar İlkokulu öğrencileri, Sarıyer Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Koruma Komisyonu iş birliği ile Ayazağa ormanında buluşarak sokak hayvanlarını beslediler. Programı Sarıyer Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Besleme Komisyonu Başkanı Binnur Hattat gerçekleştirdi. Öğrencileri ve velileri Sarıyer’deki sokak hayvanlarını besleme yönünde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendiren Hattat, öğrencileri Ayazağa Ormanı’nda yapacakları programla ilgili yönlendirdi.

ÖĞRETİCİ BİR PROGRAM OLDU

Ayazağa’daki ormanlık bölgeye yaklaşık 20 araçlık bir konvoy halinde velileriyle birlikte geldiler. Programa büyük bir keyifle katılan çocuklar güzel bir çalışmaya imza attılar. Sokak hayvanlarını evlerinden getirdikleri mama ve yemeklerle besleyerek ilgilenen öğrenciler oldukça renkli görüntüler oluşturdular. Bir sokak hayvanını beslemenin mutluluğunu yaşama fırsatı bulan minikler ardından Ayazağa Ormanı’nda çevre temizliği yaptılar. Ormanlık alanda çöpleri tek tek toplayan öğrenciler ve veliler güzel bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiler.

PROJEYE BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

Sarıyer’de özellikle pandemi başladığı günden bu yana Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in büyük önem verdiği sokak hayvanlarını besleme projesi kapsamında devam eden programlarıSarıyer Kaymakamlığı Sokak Hayvanları Besleme Komisyonu Başkanı Binnur Hattat başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Hattat, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu’ya programla ilgili bilgiler vererek Sarıyer Gazetesi’nin katılımından dolayı teşekkür etti.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.