Ayazağalı ihtiyaç sahiplerine yardım eli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayırsever vatandaşlar bu kış da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Ayazağa Şubesi Cemevi ve hayırsever vatandaşların işbirliğiyle ihtiyaç sahiplerine 150 koli erzak ve 78 çift bot yardımı yapıldı.


Arabalara yüklenen 150 adet erzak kolileri, Ayazağalı ihtiyaç sahiplerinin adresine gidilerek teslim edildi. Erzak kolilerinin yanı sıra kadın, erkek, çocuklar için 78 çift kışlık bot yardımı da yapıldı. Bu yardımlar karşısında Ayazağalı vatandaşlar, zor koşullar doğrultusunda ilaç gibi gelen yardımlardan memnuniyet duydukları ve hayırseverlerin ince davranışlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

“Her zaman vatandaşımızın yanındayız”

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Ayazağa Şubesi Cemevi Başkanı Celal Özer; “Ayazağalı ihtiyaç sahiplerine elimizden gelen yardımı yapmaktan her zaman gurur duyduk. Yüzlerindeki tebessümü gördükçe motive olduk. Bu zorlu kış şartlarından ve hayat pahalılığından vatandaşlar zor zamanlar geçiriyorlar. Bizler bir nebze de olsa içlerini ferahlatıp yüzlerine tebessüm verebildiysek ne mutlu bize. Hayırseverlerimize ve bu organizasyonda desteklerini esirgemeyenlere çok teşekkür ediyorum. Her zaman vatandaşımızın yanındayız.” diye konuştu.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.