Bahçeköy’deki yangın söndürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçeköy’de sabah saatlerinde bir pidecide çıkan ve yan binalarla iş yerlerine sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bahçeköy’de vatandaşlar güne yangın paniğiyle başladı. Bir pidecide çıkarak kısa sürede kuvvetli lodosun da etkisiyle çevredeki ev ve iş yerlerine de sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yanan bir market ve pideci dükkanından sonra yangın hızla komşu binalara yangın sıçradı. Binaların arka tarafında kalan bazı gecekondular da yandı. Vatandaşlar evlerinden güç bela çıkarılırken, yangın bir süre kontrol altına alınamadı.

YANGIN SÖNDÜRÜLEREK KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Bahçeköy’deki korkutan yangın kontrol altına alındı. Ambulanslarla gelen sağlık ekipleri de bölgedeki yangından etkilenen vatandaşlara yardım etti. Bahçeköy’de vatandaşlar yangından evleri yananlara yardımcı olurken yangının kontrol altına alındı. Sarıyer Gazetesi Bahçeköy’deki olay yerinden yangının başladığı saatler itibariyle tüm gelişmeleri okurlarına aktardı. Edinilen bilgilere göre yaşanan yangında zarar gören ev ve arabalarda büyük ölçüde maddi hasar medyana geldi.

Bahçeköy’de meydana gelen yangının ardından yaşanan ağır bilanço 4 ev, 3 işyeri, 2 otomobil ve 1 itfaiye aracı olarak tespit edildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.