Bakan Kirişci’den Yerlikaya’ya ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, İstanbul Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Kirişci, Valiliğe gelişinde İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından karşılandı.

Valilik Şeref Defterini imzalayan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Valilik makamında Vali Yerlikaya ile bir süre sohbet ederek, ilde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Daha sonra Bakan Kirişci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Orman Bölge Müdürü Celal Pir, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürü Celaleddin Ensar Şengül, Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürü Fahrettin Ulu tarafından kurum faaliyetlerine ilişkin sunumlar yapıldı.

Vali Yerlikaya ziyarete ilişkin; “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’nin Valiliğimizi teşrifleriyle Bakanlığımıza bağlı kurumlar tarafından İstanbul’umuzda sürdürülen tarım, orman, devlet su işleri ve hayvancılığın geliştirilmesine ilişkin çalışmalarımız hakkında Sayın Bakanımıza bilgi sunduk. Önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında talimatlarını aldık“ değerlendirmelerinde bulundu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.