Bakır’dan Şükrü Genç’e festival teşekkürü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, 2. Sarıyer Festivali’ne katkılarından dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.

5-6-7 Ağustos tarihleri arasından Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda yaklaşık 70 bin kişinin yoğun katılımıyla ve büyük coşkuyla gerçekleşen 2. Sarıyer Festivali’nin ardından Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür etti.

“ŞÜKRÜ GENÇ’E TEŞEKKÜR EDERİM”

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Mustafa Bakır, “Sarıyer’de 3 gün süren 2. Sarıyer Festivali’ne Sarı Platform Derneği olarak ev sahipliği yaptık. Öncelikle bu süreçte bizleri hiç yalnız bırakmayan ve Sarıyer’de kültürel faaliyetlere desteğini sunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederim. Sarıyerlilik bilinci ve coşkusuyla güzel bir katılım sağladık. Gerek Sarıyerli gerekse İstanbul’un birçok farklı ilçesinden gelen vatandaşların 2. Sarıyer Festivali’ne gösterdikleri yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Moda, alışveriş, yeme-içme, oyun alanları, çok sayıda aktivite gerçekleşti. Sanatçı Betül Demir ve Gripin de bu coşkulu atmosferde Sarıyerlilerle buluştu. 2. Sarıyer Festivali coşkusunu Türkiye konuştu” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.