Başpınar ve Güngör ailelerinin mutlu günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’ın kardeşi Kasım Başpınar, Elmas Güngör ile Tarabya Hakimevi’ndeki nikah töreniyle dünya evine girdi.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’ın kardeşi, Berra ve Dursun Başpınar’ın oğulları Kasım Başpınar ile Zeliha ve Nuredtin Güngör’ün kızları Elmas Güngör, Tarabya Hakimevi’nde düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Kasım ve Elmas çiftinin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Başkan Genç, çifte uzun ve bereketli bir ömür geçirmelerini diledi. Kasım Başpınar ve Elmas Güngör çifti, nikahın kıyılmasının ardından ilk danslarını yaptılar. Ardından davetlilerle hatıra fotoğrafları çektirdiler.

NİKAHA YOĞUN KATILIM OLDU

Nikah töreninde oldukça renkli görüntüler yaşanırken açık hava nikah törenine katılım da yoğun oldu. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve yönetimi, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Kazım Erdi Aktunç, Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Bekir Batu, MHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Mehmet Delihasan, MHP Sarıyer Eski İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Birben Fidan, Ülkü Ocakları Sarıyer Eski Teşkilat Başkanı Vedat Şahin, MHP Sarıyer AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe yönetimi, Emirgan Muhtarı Muharrem Yavuz, FSM Mahallesi Muhtarı Osman Karaçam, Kocataş Muhtarı Serdal Doğan, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Ayazağa Muhtarı Mustafa Karaman, Sarıyer Merkez Muhtarı Sinan Yüksel ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah törenine katılamayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gönderdiği telgraf mesajı okundu.

MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, kardeşinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Sarıyer Gazetesi olarak Kasım Başpınar ve Elmas Güngör çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.