Beşiktaş Belediyesi eski yöneticilerine operasyon!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Beşiktaş Belediyesi, “yolsuzluk” ve “rüşvet” soruşturmaları kapsamındaki operasyonun 2014-2018 yılları arasını kapsadığını bildirerek “Belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri ile görevinin başındadır” açıklamasını yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a yönelik yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında bu sabah düzenlediği operasyonda 16 kişiyi gözaltına aldı. Hazinedar’ın ise henüz arandığı bildirildi.

OPERASYON ESKİ YÖNETİCİLERE YAPILDI

Beşiktaş Belediyesi resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, “Bugün çeşitli basın yayın organlarında ‘Beşiktaş Belediyesi’ne Operasyon’ başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler, 2014-2018 yılları arasında başlatılan bir soruşturmaya ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Belediyemiz tüm yöneticileri ve birimleri ile görevinin başındadır. Yasalara, mevzuata ve hukuka uygun bir şekilde Beşiktaş halkına hizmet sunmaya devam etmektedir” denildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.