Beşiktaş’taki yangında Sarıyerli 8 kişi hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta 16 katlı binanın bodrum katındaki bir gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. Yaşanan yangın faciasında hayatını kaybedenler arasında Sarıyerli 8 kişi de olduğu öğrenildi. Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, yaşanan facianın ardından Beşiktaş’a giderek incelemelerde bulundu ve ardından acılı ailelere taziye ziyaretleri gerçekleştirdi.

Beşiktaş Gayrettepe’de 16 katlı bir binanın bodrum katında yer alan gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 8’inin Sarıyerli olduğu öğrenildi. Olay yerine giderek incelemelerde bulunarak açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini belirterek, yaşamını yitirenlerin tadilat için çalışan kişiler olduğunu söyledi. Vali Gül, “Gece kulübünün 1987’de aldığı bir ruhsat var, 2018 yılında da ruhsat yenilenmiş. Yangına ilişkin başlatılan soruşturmada, İşletme müdürü ve iş yerinin ortaklarının da aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı” diye konuştu.

SARIYERLİ 8 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gayrettepe’deki yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden 35 kişiden 8’inin Sarıyerli olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden isimlerin arasında Armutlu Mahallesi’nden Atanur Aladağ, Çayırbaşı Mahallesi’nden Gökay Tevlek, Efe Demir, Cumhuriyet Mahallesi’nden Mehmet Okumuş, Onur Aladağ ve Yeniköy Mahallesi’nden Şivan Dolu yer alıyor.

MUSTAFA OKTAY AKSU: “ACIMIZ BÜYÜK”

Beşiktaş’ta yaşanan yangın faciasının ardından bölgeye giden Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu‘ya, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Kubat ve ilçe yönetimi de eşlik etti. Aksu, ziyaretinin ardından sosyal medyadan yaptığı ilk açıklama ve paylaşımında, “Acımız büyük. Komşu ilçemiz Beşiktaş’ın Gayrettepe mahallesinde meydana gelen ve 32 yurttaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan yangının gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulundum ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Hayatını kaybeden 8 Sarıyerli komşumun ailelerine taziye ziyaretinde bulundum. anlarında olacağız. Sabır ve başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Böyle acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.