featured

Boğaziçi İmar Müdürlüğü, kaçak yapıları 200 gün içinde yıktıracak!

service
4
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi İmar Müdürlüğü; Boğaziçi Öngörünüm alanında kalan Sarıyer, Beykoz, Üsküdar ve Beşiktaş’taki kaçak binaların yıktırılması için ihale açtı. 22 Eylül  2026 tarihinde yapılacak ihalede; 200 gün içinde toplam 15 bin metreküplük kaçak yapıların yıktırılması, eşyalarının tahliye edilmesi ve yıkılan molozların nakledilmesi isteniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi‘ne bağlı Boğaziçi İmar Şube Müdürlüğü, yıkım ihalesi açtı. Boğaziçi sahil şeridi, öngörünüm bölgesi sınırları içinde kalan imar mevzuatına aykırı yapıların yıkılması, eşyalarının ve molozlarının taşınmasını amaçlayan ihale, 22 Eylül 2026 tarihinde saat 10.00′da yapılacak. 2026/768011 kayıt numarasıyla açılan ihaleİstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Şube Müdürlüğü İhale Salonu Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 K.4 Bakırköy adresinde düzenlenecek.

4 İLÇEDEKİ KAÇAK BİNALAR 200 GÜNDE YIKILACAK

Açılan yıkım ihalesinde; Boğaziçi İmar Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Sarıyer, Beykoz, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerindeki öngörünüm alanında kalan kaçak yapıların yıktırılması isteniyor. İhaleyi kazanacak şirket ile yapılacak sözleşmede toplam 15 bin metreküplük kaçak binanın yıktırılması, eşyalarının taşıtılması ve molozlarının kaldırılması istenecek. Boğaziçi İmar Müdürlüğü işi alacak şirkettin 200 gün içinde tüm bu yıkım işlemlerini tamamlamasını istiyor.

SARİYERGAZETESİ.COM/ÖZEL HABER

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Sarıyer Belediyesi’nden kiralık spor tesisi, dükkanlar ve araziler!
Haberi görüntüle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

4 Yorum

  1. 31 Ağustos 2026, 18:29

    Allah belasını versin bunların işleri güçleri yıkmak. Bu zihniyetin memlekete Ne hayrı oldu ki bu vakte kadar

  2. 31 Ağustos 2026, 20:33

    Bu binalar yapılırken nerdeydiler uyuyorlaymiydi neden Daha önce müdahale edilmedi??? o insanlar ne yapacak???

  3. Sarıyer in hangi mahalleleri ve son kararları mı

  4. Sarıyer için kentsel dönüşüm kararı alınsın cogunlugu çürük binalarda deprem olsa insanlar ölüme mahkum hep korkuyla yaşıyoruz kimsenin umurunda değil ama kilicpinara billa yapmaya izin çıkarıyorlar hemen

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.