buyukdere-balikcilar-carsisi
0:06

Büyükdere Balıkçılar Çarşısı yenileniyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükdere Mahallesi’nde 25 yıldır faaliyet gösteren ve uzun bir süredir bakım yapılmasına ihtiyaç duyulan Büyükdere Balıkçılar Çarşısı, Sarıyer Belediyesi’nin başlattığı çalışmayla yenileniyor.

Büyükdere Balıkçılar Çarşısı, Sarıyer Belediyesi’nin başlattığı çalışma sayesinde daha güzel ve modern bir görünüme kavuşuyor. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç beraberinde CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, Sarıyer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Coşkun Uzaldı, Ayşen Ağma, CHP parti üyeleri ile birlikte yapımı devam eden Balıkçılar Çarşısı’na ziyarette bulundu. Çarşının yapım çalışmalarını yerinde izlendi.

BALIKÇI ESNAFINDAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Büyükdere’deki balıkçılar çarşısı esnafı sıkıntılarını ifade ederek; “Sürekli büyük bir tedirginlik içindeydik, elektrik kabloları çatı aralarından geçiyordu ve çatımız çürümüştü. Yağışlı havalarda üzerimize su damlıyordu. Elektrik akımına kapılacağız endişesini yaşıyorduk. Bizleri bu olumsuzluktan kurtararak rahata kavuşturan Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e çarşı esnafı olarak çok teşekkür ederiz. Muhtarımız Ali Yazıcı’ya da ayrıca teşekkür ederiz. Kendisi her zaman ve her konuda yanımızda olmuştur” diye konuştular.

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YENİLİYORUZ”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Büyükdere’nin simgesi ve vatandaşlarımızın balık almak için durak noktası olan Büyükdere Balıkçılar Çarşısı söz verdiğimiz gibi yenileniyor. Yıllardır alışveriş yapılan bu çarşı artık çok daha modern bir biçimde faaliyetini sürdürecek” dedi.

Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı da Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e Büyükdere’ye kattığı bu değer için vatandaşlar adına teşekkür etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.