Çakır: “Kaldığımız yerden devam etmek için geliyoruz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Huzur Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Nurgül Çakır, Sarıyer Huzur Mahallesine hizmet için yola çıktı. Yıllardır hizmet ettiği mahallesi için yola çıkan Çakır, “Yeni dönemde benimle yürümek isterlerse buradayım” dedi.

Sarıyer Huzur Mahallesi‘nin sevilen muhtarı Nurgül Çakır, yeni dönemde 31 Mart yerel seçimler yaklaşırken, bir kez daha mahallesine hizmet için yola çıkmaya hazırlanıyor. Yaşadığı mahalleyi bilen ve orada yaşayan vatandaşlar için birçok çalışma gerçekleştiren Çakır, “Muhtarlık hiç bilmeden yola çıktığım bir görev olsa da mahalle sakinleriyle iletişim halinde olup, sorunları yerinde inceleyip, çözümler ürettikçe çok mutlu oluyorum. Vatandaşlarımla iş birliği halinde güzel bir muhtarlık dönemi sürdürdüm. Yeni dönemde Huzur Mahallesi Muhtarlığına adayım, 5 yıllık deneyimimiz ve ilk gün ki heyecanımız ile mahallemin desteklerini bekliyorum” dedi.  

HUZUR MAHALLESİ’NDE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Göreve geldiği günden beri Huzur Mahallesi‘nde birçok çalışma yapan Nurgül Çakır, 31 Mart yerel seçimler yaklaşırken çalışmalarına hız verdi. Çakır’ın Huzur Mahallesi yaptığı çalışmalardan bazıları şunlar; İBB fare ilaçlama ekiplerinin iletilen talepler doğrultusunda mahalledeki rogar kapaklarına ilaçlama yapılması sağlandı, mahalledeki İETT duraklarına çöp kutuları konuldu, Huzur camisi, Celalettin Buluğ İlkokulu ve Oyak Sitesi’ndeki bazı apartman bahçelerine bank ve piknik masaları konuldu, Hamidiye Etfal Hastanesi durağı ve Oto sanayi durakları kapalı durak olarak düzenlendi, araç geçiş yoğunluğu olan cadde ve sokaklara mantar duba konuldu, Hamidiye Etfal Hastanesi önündeki kavşağa MOBESE kameraları konuldu, mahalle sakinleriyle AFAD gönüllüleri grubu oluşturuldu, Sarıyer Belediyesi’nden tahsis edilen araçlar ile geziler düzenlendi, mahallemize Defne Yazıcıoğlu çocuk gündüz bakım evinin açılması sağlandı, mahallede tiyatro şenliği gerçekleşti ve bunun gibi birçok hizmet Huzur Mahallesi sakinleri için yapıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.