Çayırbaşı Derneği’nden kahvaltılı buluşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, üyeleriyle geleneksel kahvaltı buluşmasında bir araya geldi.

Elaşina Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleri bir araya geldi. Geleneksel kahvaltıya Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Şeref Aksak ev sahipliği yaptı. Dernek üyelerinin bir araya geldiği oldukça yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltı programına CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Cengiz Alp, Erol Abik, Hayati Kaptanoğlu, Salman Sarıtaş, Kireçburnu Muhtarı Çağlar Coşkun, Çayırbaşı Muhtarı Faruk Özdemir ve çok sayıda davetli katıldı. Oldukça samimi ve keyifli bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda derneğin çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde de bulunuldu.

“ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİK”

Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Şeref Aksak, “Derneğimizin birlik, beraberlik ve dayanışmasına yönelik paylaşımlarının arttığı en değerli zamanlar bu tür programlarımız oluyor. Ben kahvaltı programımıza katılımıyla bizleri gururlandıran herkese teşekkür ediyorum. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı üyelerimizle birlikte sürdürmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

ATMA DEĞERLENDİR KERMESİ BAŞLADI

Öte yandan Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Şeref Aksak, Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nce 27-28-29 Haziran’da “Atma Değerlendir Kermesi” düzenlediklerini ve kermes derneğin önünde gerçekleştiğini de duyurarak Sarıyerli vatandaşları davet etti. Atma Değerlendir Kermesi, Çayırbaşı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin önünde gerçekleşiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.