Çayırbaşı Tüneli reklam için kapatıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Çayırbaşı Tüneli, İstanbul Valiliği kararıyla bu sabah 08:00-14:00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Valilik tünelin “Tiger 3” adlı sinema projesinin reklam filmi çekimi için kapatıldığını duyurdu.

Çayırbaşı Tüneli “Tiger 3” sinema filminin reklam çekimleri için trafiğe kapatıldı. Trafik ve belediye ekipleri Hacıosman Bayırı’ndan inip tünele girmek isteyen sürücüleri Çayırbaşı ve Büyükdere Sahil yönüne yönlendirdi. Uzun araç kuyruğunun oluştuğu Sarıyer Merkez girişinde sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar sıcak havanın da etkisi ve hafta sonu yoğunluğuna eklenen bu izin nedeniyle felç olan trafikte toplu ulaşım araçlarından inerek yürümeyi tercih etti. 7 saat boyunca süren çile saat 14:00’te tünelin trafiğe tekrar açılmasıyla son buldu. Durumdan habersiz olan pek çok sürücü konuyla ilgili haberdar olmadıkları için uygulamaya tepki gösterdi.

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Öte yandan İstanbul Valiliği, İstanbul’da bazı yolların reklam film çekimi nedeniyle kapatılacağıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Reklam Filmi Çekimi Nedeniyle Trafiğe Kapatılacak Yollara İlişkin

BASIN AÇIKLAMASI (2021-71)

“Tiger 3” adlı sinema projesinin reklam filmi çekimi nedeniyle 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde belirtilen saatlerde geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ve alternatifleri aşağıya çıkarılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 27.08.2021

28.08.2021 Günü Kapanacak Yollar ve Alternatifleri

Kapanacak Yollar (Kapama Saati 08.00-14.00)

  1. Hacıosman Bayırı Caddesi’nden gelen trafik akımı tünel girişinden kesilerek, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi yönüne verilecektir.
  2. Sarıyer Çayırbaşı Tüneli Hacıosman Çıkışı, bariyerle kontrol edilen geçiş noktası görevlilerimizce kapatılacaktır.

Alternatif Yollar

1- Trafik Bahçeköy Cd. üzerinden Kefeliköy ve Çayırbaşı istikametine yönlendirilecektir.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.