Çayırbaşı ve Kocataş’ta 609 kişiye can olundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çayırbaşı Muhtarlığı ve Kocataş Muhtarlığının Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi İle ortaklaşa düzenlediği kan bağışı organizasyonunda 609 kişiye can olundu.

Tarihlerinde ilk kez kan bağışı yapılan Çayırbaşı ve Kocataş Mahallelerinde, Mahalle Muhtarlaının özel gayreti ve çabası neticesinde toplanan kanlar onlarca kişiye can simidi oldu. Cumartesi günü Çayırbaşı Mahallesinde düzenlenen kan bağışı ile 100 ünite, Pazar günü Kocataş Mahallesinde düzenlenen kan bağışında ise 103 ünite kan toplandı. Mahalle nüfusları göz önünde bulundurulduğunda bağışlanan kan miktarının oldukça yüksek bir rakam olduğu gözler önüne serildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun da kan bağışı çadırlarını ziyaret etti.

Başarılı bir organizasyon gerçekleştirildi

Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir ve Kocataş Mahalle Muhtarı Serdal Doğan, ekipleri ile birlikte  organize bir şekilde vatandaşlara duyurular yapması ve talep eden vatandaşları bizzat evlerinden alarak kan bağışı çadırlarına getirmesi Türk Kızılayı Sarıyer Şubesi ve gönüllüleriyle başarılı bir organizasyon gerçekleştirdi. Tarihlerinde ilk defa kan bağışı etkinliği düzenleyen iki mahalle muhtarı, toplanan kan miktarı açısından memnuniyet duyduklarını ve bir dahaki etkinliklerinde bu miktarın üzerine çıkmak için daha çok çalışacaklarını dile getirdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.