CHP’de ibre Prof. Dr. Devrim Elvan’ı gösteriyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de adaylık yarışında son viraja girildi. Çok sayıda ismin aday olmak için kulis yaptığı partide, ibre 47 yaşındaki Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Devrim Elvan‘ı gösteriyor. Siyasete yeni bir heyecan kazandıran, kariyeri ve halktan büyük sevgi görmesiyle dikkat çeken Prof. Dr. Elvan, aynı zamanda Sarıyer siyasetine de kalite getirdi.

Sarıyer siyasetinde adaylık kulisi artık son viraja girdi. Sarıyer’de CHP’den Belediye Başkan adayı olabilmek için çok sayıda isim yarışıyor. Ancak içlerinden sadece 47 yaşındaki Prof. Dr. Devrim Elvan, siyasette diğer adaylara göre biraz daha öne çıkıyor. Siyasette yıpranmamış, bugüne kadar hakkında olumsuz hiç bir imaj bulunmamış olan Elvan; kariyeri ve samimiyetiyle de Sarıyer siyasetinin çıtasını yükseltti. 27 yıldır Sarıyer Bahçeköy’de yaşayan, emekli bir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının oğlu olan Prof. Dr. Elvan, yaklaşık 13 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Örgütü üyesi. Partinin tanınan ve sevilen ismi olan Elvan, aday adaylığını açıklamasından sonra tüm Sarıyer’in ilgi odağı oldu.

YÜZLERCE KİŞİYLE TEK TEK KONUŞTU

Siyasette yıpranmamış, genç ve kariyer sahibi olması önü diğer rakiplerinden öne çıkarıyor. 15 yıllık mevcut belediye başkanının halktan kopmuş olması, ilçe kamuoyunda yıpranmış olması, tapu meselesi gibi ciddi konuları bir yana balıkçılar çarşısı gibi çözümü basit konularda bile yıllardır hiçbir ciddi çalışma yapmaması Elvan’a olan ilgiyi arttırıyor.

Sarıyer’de aday adaylığını açıklamasından sonra pek çok mahallede; esnaf, muhtar, kermes, STK ve ev ziyaretleri yapan Elvan, bıraktığı pozitif enerji ile de büyük beğeni topluyor. Partinin üst kademesi tarafından da yakından takip edilen ve geniş kesimlerden destek alan Prof. Dr. Elvan, açıkladığı pek çok projesiyle de ilçenin sevdiği bir isim oldu. Sarıyer siyasetindeki kutuplaşma ve iç çatışmaları da bitirecek tek isim olarak gösterilen Elvan, sadece CHP için değil aynı zamanda Sarıyer için de büyük bir şans olarak görülüyor. Yıllardır hep aynı isimlerin konuşulmasından bıkan, hizmet alamamaktan yakınan Sarıyer halkı onu 31 Mart 2024 seçiminde Sarıyer Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.

   

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.