CHP’nin Sarıyer adayı bu hafta belli olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de İstanbul ilçe belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Dün 14 ilçede daha başkan adayları açıklandı. Bugüne kadar 26 ilçede adaylar açıklanırken, aralarında Sarıyer’in de bulunduğu 13 ilçenin adaylarının ise 1 Şubat Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Dün akşam Ankara’da Genel Merkez’de CHP MYK’sı yaptığı toplantıdan sonra 209 belediye başkan adaylarının isimlerini Parti Meclisi’ne sundu. Parti Meclisi yaptığı toplantıda İstanbul’da 14 ilçenin daha adayını belirledi. Daha önceden belli olan ilçelerle birlikte İstanbul’da adayları açıklanan ilçe sayısı 26 oldu.

SARIYER BU HAFTA AÇIKLANACAK!

İstanbul’da adayları açıklanmayan ilçe sayısı 13 oldu. Sarıyer’in de aralarında bulunduğu ilçelerde müthiş bir siyasi rekabet oluştuğu, tarafların yoğun kulis yaptığı öğrenildi. Sarıyer Gazetesi’nin yakından takip ettiği süreçte, 1 Şubat Perşembe günü Sarıyer adayının resmen açıklanması bekleniyor. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘nun edindiği çok özel bilgilere göre CHP MYK’sına girmesine kesin gözle bakılan iki isim mevcut. Avukat ve Orman Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Osman Devrim Elvan ve Mustafa Oktay Aksu. MYK’ya bu 2 isimden başka bir ismin daha girebileceği de gelen bilgiler arasında… Ancak Prof. Dr. Devrim Elvan’ın Ankara’da öne çıktığı da siyasi kulislerde çokça konuşuluyor.

Sarıyer Gazetesi CHP’deki son ve sıcak gelişmeleri aktarmaya devam edecek! Bizi takip edin!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.