DEVA Sarıyer’den basına kahvaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gazetecilerle bir araya geldi. Çelik, “Tüm basın mensuplarına düşüncelerini özgürce kaleme aldıkları günler diliyorum” dedi.

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Sarıyer’in yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nde gerçekleşen programa Sarıyer Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, Haber Müdürü Rukiye Ay, Reklam Müdürü Yasemin Cebeci ve Muhabir Gizem Doğan ile yerel basın mensupları katıldı.

“GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM”

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün önemine dikkat çekerek, tüm zorluklara rağmen mesleğini layıkıyla yerine getiren gazetecileri kutladı. Çelik, “Sarıyer’in gündemini siz değerli basın mensuplarımızdan okuyor ve öğreniyoruz. Basın gücünüz yadsınamaz bir gerçektir. Gazetecilik günümüzde özellikle yerel koşullarda gün geçtikçe zorlaşan bir süreç yaşıyor. Basılı yayına sahip olmak bu anlamda gerçekten çok büyük bir özveri istiyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle sizleri ilçemizde misafir etmek istedim. Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

“SARIYER’DE SES GETİRİYORUZ”

DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde Sarıyer’de düzenlenen Mavi Yelekliler yürüyüşüne de değinen DEVA Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Av. Bilal Çelik, “Vatandaşlarımızın bizi gördüklerini gösterdikleri teveccüh bizleri çok mutlu etti. Sarıyer’de ses getiren çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Türkiye içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılarla buna bağlı olarak artan toplumsal ve aile içi şiddetle zor günlerden geçiyor. Temennimiz ülkemizin tüm sıkıntılarından kurtularak daha güzel yarınlara kavuşmasıdır. DEVA Partisi olarak tüm gayemiz dertlere deva olabilmektir” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü basın kahvaltısında yerel basının sorunları, ilçe siyasi gündemine yönelik değerlendirmelerde de bulunuldu. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı karesiyle de program sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.