Edip Cengiz’den anlamlı iftar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer Temiz Toplum Derneği Başkanı Edip Cengiz, Ramazan ayının ilk cumartesi günü yakın dostlarını, öğrencilerini ve Sarıyer protokolünü iftar sofrasında buluşturdu.

Sarıyer Temiz Toplum Derneği Başkanı Edip Cengiz yaklaşık 200 kişilik seçkin bir topluluğu Tarabya’nın bilinen mekanlarından Garaj Restaurant’ta keyifli iftar programında bir araya getirerek Ramazan ayının birlikteliğini ve huzurunu bir arada yaşamalarına vesile oldu. Geceye katılan misafirlere 58 numaralı kırmızı beyaz Temiz Toplum Derneği forması hediye edilmesi ise ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Siyasi partilerinin ilçe başkanı ve belediye başkan adaylarının her biri iftar yemeğinde hazır bulundu ve tek tek söz alarak programdan memnuniyetlerini dile getirdiler. Temiz Toplum Derneği’nin iftarına iştirak eden okul müdürleri, mahalle muhtarı ve adayları, öğrenciler, veliler, Sivil Toplum kuruluşu başkanı, yöneticileri, siyasi partilerin başkanı ve yöneticileri ile tek tek yakından ilgilenen Sarıyer Temiz Toplum Derneği başkanı Edip Cengiz yaptığı açılış konuşmasında her bir davetliye ayrı ayrı teşekkür ederek sözlerine başladı.

“SOFRAMIZI ŞEREFLENDİRMENİZDEN MUTLULUK DUYDUM”

Edip Cengiz konuşmasında; “Değerli dostlar, gerçekleştirdiğimiz Sarıyer Temiz Toplum Derneğimizin iftar yemeğinde bizlerle olmanızdan, soframızı şereflendirmenizden çok büyük mutluluk duydum. Ayağınıza, yüreğinize sağlık… Katılımın beklenilenden çok fazla olması sebebiyle mekanda bir alt katta iftar açmak durumunda kalan dost, arkadaş, öğrencim ve velilerimden ayrı ayrı özür dilerim. Daha güzel ortamlarda bir arada olmak, dostluklarımızı, samimiyetimizi pekiştirmek adına her birinize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

BİLAL AY’DAN ÖNEMLİ ÇAĞRI

Temiz Toplum Derneği olarak yıl içinde yapılan faaliyetleri açıkladı. Programa iştirak eden tüm Protokol davetlilerine tek tek söz hakkı verildi. Temiz Toplum Derneği Genel başkanı Bilal Ay ise yaptığı konuşmada madde bağımlılığının zararları üzerinde durarak, gençlerin bu illetten kurtulması için yoğun gayret sarf ettiklerini dile getirdi. Tüm katılımcıların Sarıyer ilçesinde sürdürülen çalışmalarda Edip Cengiz’e destek vermeleri gerektiğini ifade etti. Gençlerin spora yönlendirilmesi üzerinde durarak, gerek madde bağımlılığından, gerek teknoloji bağımlılığından kurtulmak için spor yapmaya yönelmeleri gerektiğini dile getirdi.

İFTAR PROGRAMINA YOĞUN KATILIM

İftar yemeğine iştirak eden Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar yaptığı konuşmada spor yapmanın yaşı olmadığını, sporla iç içe bir yaşam süren her bir insanın kötü alışkanlıklardan uzak durduğu gibi sağlıklı bir bedene de sahip olacaklarını dile getirdi.

Programa iştirak eden misafirler arasında Sarıyer İlçe Spor Müdürü Cebrail Karakaş, Sarıyer Spor Kulübü önceki Dönem Başkanı Selçuk Kavaloğlu, Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER) Başkanı Ali Genç, başkan yardımcıları Bilal Başpınar ve Hilmi Kılıç, Sivas Akıncılar İlçesi ve Köyleri (AKDER) Başkanı Ümit Sözcü ve Başkan Yardımcısı Kemal Acar, TÜFAD İstanbul İl Başkanı Prof. Mehmet Yorulmazlar, Başkan Yardımcısı Murat Esen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Kuş, İlçe Başkan Yardımcıları ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Gözcü, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Canan Güven, Belediye Başkan Adayı İbrahim Temur ve İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Av. Uğur Erdoğmuş, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve ilçe başkan yardımcısı Ömer Arıcı ve Bülent Çıtır, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yusuf Erbay ve Belediye Başkan Adayı İsmet Temel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kubat, ilçe başkan yardımcıları ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Oktay Aksu, CHP Sarıyer Meclis üyesi adaylarından Musa Özcan, Berkcan Yarar, Hüseyin Coşkun, Yeniköy İlkokulu Okul Müdürü Müslim Çeven, Okul Spor Kulübü Başkanı Makbule Kılıçbay ve yönetimi, Mehmet İpgin İlk ve Ortaokulu Müdürü İlknur Altun, Hatemoğlu Ortaokulu Müdürü Selçuk Yücel, Sarıyer Yerel Basından Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay, Muhabirleri Gizem Doğan, Ayşenur Ekici, Sivas Masterler Spor Kulübü Başkan Vekili Metin Arslan ve başkan yardımcısı Bekir Dağlar, Bahçeköy Masterler Spor Kulübü Başkanı Fikret Yüksekten, SASİDER Masterler Spor Kulübü Başkanı Serkan Uyanık, Tarabya Mahallesi Muhtarı Mehmet Kadir Reisoğlu ve Muhtar adayları Hasan Bekgöz ile Ali Doğan, Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda AK Parti’den meclis üyesi adayı Sinan Yüksel ile Sarıyer Merkez Mahallesi Muhtar Adayı, iş adamı Erhan Yılan, Kireçburnu Mahallesi Muhtarı Çağlar Coşkun ve çok sayıda davetli yer aldı.

HAYIRSEVER İSİMLERE PLAKET VERİLDİ

Program sonunda Temiz Toplum Derneği faaliyetlerine katkı sunan hayırsever kişilere plaket takdimi ve 58 numaralı Temiz Toplum Derneği formaları hediye edildi. Yoğun bir çalışma sürecinde olan siyasi partilerin adayları program bitişinde çay sohbeti ile geç saatlere kadar aynı masada sohbet etme, süreci değerlendirme imkanı buldular.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.