Edip Cengiz’den anlamlı mesaj

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, Eylül Ayı’nda başlayacak olan 2022-2023 yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak başarılı olması yolunda temennilerde bulundu.

Aynı zamanda okulların gelecek için önemine değinen Başkan Cengiz, “Geleceğimizi şekillendiren şey eğitim hayatımızdır. Bu noktada çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği olan okullar hepimiz için ikinci evimizdir ve bizler için çok önemlidir. Sağduyu sahibi, duyarlı ve saygıdeğer öğretmenlerimiz sayesinde evlatlarımızın alacağı eğitim ve öğretim gelecekte nasıl bir insan olacaklarını şekillendiriyor. Bu hassasiyeti göstererek gençlerimize, çocuklarımıza yardımcı olmak durumundayız” diye konuştu.

Bu duygular içinde Yeni eğitim ve öğretim yılının başarılı geçmesi temennilerinde bulunan Temiz Toplum Derneği Sarıyer İlçe Başkanı Edip Cengiz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle ülkemizin geniş coğrafyasında hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu paylaşıyor ve tüm eğitim camiasının yeni dönemini gönülden kutluyorum” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.