Ekrem İmamoğlu’nun sanat aşkı (!) İBB’ye 990 milyona patladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatsal etkinlikler için kesenin ağzını açtı. İBB gerek sanatsal etkinlikler, gerekse bu etkinlerde kullanılacak ses ve ışık sistemi kurulumu için düzenlediği 2 ayrı ihale nedeniyle tam 990 milyon 387 bin lira ödeyecek. Sadece 9 aylık hizmet süresi bulunan ihaleleri İBB Kültürel Etkinlikler Şube Müdürlüğü ile İBB Orkestralar Şube Müdürlüğü düzenledi. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu, işte bu ihaleleri BELGELERİYLE gündeme taşıyor…

BEKİR BATU/ ÖZEL DOSYA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültürel Etkinlikler Şube Müdürlüğü, organizasyon hizmeti alımı adıyla 10 Ocak 2024 tarihinde ihale düzenledi. “İstanbul genelinde yapılacak muhtelif kültürel, sanatsal etkinlikler, muhtelif kültür, sanat organizasyonları, bu etkinlik ve organizasyonların tanıtım ve duyurusu hizmetleri ile muhtelif baskılı materyallerin temini hizmet alımı” işinin yaklaşık maliyeti 985 milyon 905 bin lira olarak belirlendi. 468 kalemden hizmetten oluşan ihalede hizmet süresi 9 ay olarak belirtildi. İhaleyi alacak şirketin belediyeye 27 Ocak – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında hizmet vermesi istendi.

TEK ŞİRKET TEKLİF VERDİ, İHALEYİ RAKİPSİZ ŞEKİLDE KAZANDI

Dev ihaleye tek bir şirket teklif verdi ve ihaleyi 934 milyon 447 bin 750 lira bedelle belediyeye ait İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri Ticaret A.Ş. kazandı. Rakipsiz ve rekabetsiz bir şekilde gerçekleştirilen dev ihalenin sözleşmesi 25 Ocak 2024 tarihinde imzalandı.

İŞTE O İHALENİN BELGESİ!

SES VE IŞIK SİSTEMLERİ KURULUMUNA 55 MİLYON LİRA ÖDENECEK!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Orkestralar Şube Müdürlüğü‘nün düzenlediği “ses sistemleri- ışık sistemleri- truss sistemleri- görüntü sistemleri- sahne ve teknik malzemeleri hizmeti satın alma” ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapıldı. Yaklaşık maliyeti 70 milyon 488 bin lira olan ihalede hizmet süresi 9 ay, 15 Şubat 2024- 30 Eylül 2024 tarihleri arası olarak belirlendi. 4 şirketten teklifin geldiği ihaleye 2 şirket girdi. İhaleyi 55 milyon 940 bin lira bedelle Sevim Akçay isimli kişi kazandı. Merkezi Yakuplu Merkez Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:17 Durak Apartmanı Kat:4 Daire: 7 Beylikdüzü adresinde olan firma ile İBB arasında 14 Şubat 2024 tarihinde ihale sözleşmesi imzalandı.

Böylece İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu iki ihaleyle birlikte sanatsal etkinlikler düzenlenmesi ve ses sistemleri kurulumu için toplam 990 milyon 387 bin lirayı kasasından çıkarmış oldu.

İŞTE O İHALENİN BELGESİ!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.