FSM ve Baltalimanı’nda İSKİ isyanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki İSKİ‘nin, FSM ve Baltalimanı Mahallesi’ndeki 6 sokağa özellikle hafta sonları su kesintisi uygulaması mahalle halkını ve muhtarları çileden çıkardı. Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan ve FSM Muhtarı Osman Karaçam; “Vatandaşlarımız sürekli mağdur ediliyor. 8 aydır cumartesi ve pazar günleri sular akmıyor. İSKİ; bu rezalete sürekli aramamıza, şikayetimizi iletmemize rağmen sessiz kalıyor” diye konuştular.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İSKİ’nin hafta sonları Baltalimanı ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki 6 mahalleye su kesintisi uygulaması vatandaşları çileden çıkardı. Sarıyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bekir Batu‘ya konuşan FSM Muhtarı Osman Karaçam ve Baltalimanı Muhtarı Ali Haydar Aslan, mahallede yaşanan rezalete tepki gösterdi, İSKİ’yi çok acil göreve çağırdı.

MUHTARLAR; “İSKİ BU SORUNU BİLEREK ÇÖZMÜYOR”

Muhtarlar şunları söyledi; ” FSM’de  Aydınlık, Park ve Bıçkın Sokak ile Baltalimanı’nda Gençlik, Kar ve Mercan Sokaklarına yaklaşık 8 aydır cumartesi pazar günleri su verilmiyor. Bu sokaklarda 8 aydır cumartesi ve pazar günleri hiç su akmıyor, diğer günlerde de çok az akıyor. Su az aktığı için kombiler, çamaşır ve bulaşık makineleri sürekli arıza yapıyor. Kombiler yanmadığı için çocuklar ısınamıyor ve kışın ısınamadıkları için hasta oluyorlar. Bu sorunu iki muhtar olarak defalarca İSKİ yetkililerine bildirmemize rağmen bizi sürekli oyaladılar ve bugüne kadar bir sonuca ulaşamadık. İnsanlar isyan ediyorlar ve arayarak bize haklı serzenişte bulunuyorlar, İSKİ yetkililerine ne kadar iletsek de bizi oyaladıkları için bizi halk ile karşı karşıya getiriyorlar. Baltalimanı ve FSM muhtarları olarak Bu sorunu bilinçli olarak çözmediklerine kanaat getirdik.”

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.