TİP’in Sarıyer Belediye Başkan Adayı: DİLEK KIRCAOĞLU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıyer siyasetinde sıcak gelişme…  2023 genel seçimlerinde Sarıyer’de 11 bin 742 oy alarak 5. parti olan Türkiye İşçi Partisi, Sarıyer Belediye Başkanlığı için aday çıkardı. Sarıyer’in köklü ve sevilen ailelerinden hayvan sever Psikolojik Danışman Dilek Kırcaoğlu, Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

SARİYERGAZETESİ.COM- ÖZEL HABER

CHP’nin Sarıyer Belediye Başkanını açıklaması ve ardından yaşananlar sonra Türkiye İşçi Partisi de Sarıyer’den aday çıkardı. 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde 11 bin 742 oy alarak (yüzde 5.08) ilçede 5. parti olan TİP’in belirlediği aday Sarıyer’in sevilen ve köklü ailelerinden Psikolojik Danışman Dilek Kırcaoğlu oldu.

DİLEK KIRCAOĞLU KİMDİR?

Hayvan severliği ve sosyal alandaki başarılı çalışmalarıyla tanınan TİP’in Sarıyer Belediye Başkan Adayı Dilek Kırcaoğlu kendi öz geçmişini şu ifadelerle anlattı;

1968 yılı Gölcük doğumluyum. Ailem eski Sarıyerlilerden ancak babamın görevi nedeniyle Gölcük’de dünyaya geldim. Babam asker annem de bankacıdır. 1999 Gölcük depreminde diğer tüm sevdiklerimizle birlikte ikisini de kaybettim.

Halen 20 yılı aşkın bir süredir Sarıyer’de oturuyorum.

Artan kiralar nedeniyle “Sarıyer’ de oturmaya devam edebilecek miyim?” Bilmiyorum.

1989 yılında Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldum. Meslek hayatım boyunca gelişimime önem vererek pek çok eğitim aldım ve Türk Spastik Çocuklar Derneği, Otistik Çocukları Koruma Derneği gibi pek çok kurumda aktif görev, eğitim ve gönüllü çalışmalarda bulundum.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı Psikoloji Laboratuvarında uygulamalı klinik eğitim çalışmalarına katıldım. Grup Psikoterapisi ve Psikodrama Eğitimi aldım. Eğitim kurumlarında görev yaptım ve kendi Anaokullarımı ve Psikolojik Danışma Merkezimi kurdum.

Birçok televizyon ve radyo kanalında program yaptım. Cankulağı adlı programı hazırladım sundum. Gazetelerde köşe yazarlığı yaptım. Animasyon filmleri psikolojik danışmanlığı yaptım. Koçluk Mesleği ile ilgili eğitimlerin hazırlanması, verilmesi Mesleki Yeterlilik Kurumu ile ilgili sınav hazırlık çalışmaları yaptım. Çocukla Birlikte Büyümek ve Yalnızlık Terapisi adlarında iki kitap yazdım.

Toprakla buluşmak lazım diyerek, Burdur’ da lavanta yetiştiriciliğine başladım ve bir kadın çiftçiyim. Temiz gıdaya ulaşmak ve çevremin ulaşmasına yardımcı olmak, temiz gıda üretenlere destek olmaya çalışmak uğraşlarım arasında oldu.

Tüm bunlar bir yana, hayatımın her döneminde toplumdaki tüm gelişmelere duyarlı oldum. Toplumun her kademesi ile iç içe, neler yaşadıklarına dair objektif bir bakış açısı geliştirmeye çalışarak, anlamaya çalıştım.

Sokak çocukları, madde bağımlıları, evsizler, dezavantajlı gruplar ile gönüllü çalışmalar yürüttüm.

Tüm canlıların yaşam hakkı vardır ilkesiyle patili dostlarımız için hem mücadele ettim hem de gönüllü çalışmalar yaptım.

2 insan çocuk, 5 patili çocuk ve sokaktaki tüm çocukların annesiyim.

Sizden biriyim; sıkışıp kalmak ne demek biliyorum.

Seçeneksiz değiliz;
Sarıyer ve her yer için TİP var. Dayanışma için buradayız.

Değişimde Kadın Gücü Sarıyer’ i yeniden inşa edecek…

İŞTE TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ’NİN 2023 YILINDA SARIYER’DE ALDIĞI OY

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.